www.krukmakarenscafe.se
Valutor:
billiga damskor,kläder online dam,snygga väskor,höga boots dam,fina klänningar rea
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Som vår kund tror vi att du ska må bra om ditt köp. Vi ger dig detaljerade beskrivningar och bilder så att du kan fatta ett välgrundat beslut tillsammans med vänlig kundsupport dygnet runt. Vi med säkerhet vet att våra produkter stöds av vår 100% pengarna tillbaka garanti. Om du får ett föremål som inte är som beskrivet kommer vi att återbetala 100% av inköpspriset plus eventuella fraktkostnader som du eventuellt har uppburit.

Returpolicy

1. Du kan returnera artiklar inom 7 dagar efter köp

De måste returneras med sin ursprungliga förpackning. När du returnerar artiklar rekommenderas du starkt att få bevis på att du skickar in. Vi kan inte acceptera ansvar för paket som förlorats i transit.

2. Alla beställda föremål är rätt artiklar du väljer här

Vi lovar dig om rätt orderpaket. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte.

3. Vi täcker inte fraktkostnaden för avkastning eller utbyte

Du är inte ansvarig för fraktkostnaderna. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan vara ansvariga för förlorade leveranser.

4. En snabb återbetalning av priset på varorna kommer att utfärdas när all information som avses ovan är mottagen.

Kreditkortet som används för det ursprungliga köpet krediteras med ursprungspriset. Medan du faktiskt får återbetala 95% av det ursprungliga priset eftersom de andra 5% kommer att debiteras av banken. Återbetalningen kommer att skickas till ditt kreditkorts konto inom 5-10 dagar efter att vi fått avkastningen. Om det finns några problem med ditt bidrag, kommer en medlem av vår kundtjänst att kontakta dig.

5. Vänligen kontakta oss med ditt Order ID för att få hjälp

Du måste kontakta oss innan du skickar objekten tillbaka. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick. Används inte, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.

Utbytespolitik

Alla våra produkter omfattas av 15-dagars policy för utbyte.

Om du inser att du har gjort ett misstag och vill avbryta din beställning eller om du skulle få ett föremål som du beställt som är defekt, skadat eller inte vad du beställt, var god kontakta oss så snart som möjligt. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick. Används inte, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.

Notera:

Ordern kan inte vara möjlig att stoppas när produkterna har skickats. Om du vill återvända eller byta ut är du ansvarig för fraktkostnaden. Så var försiktig när du beställer och var säker på vilken artikel du vill köpa.

Vänligen skicka din retur- eller utbytesförfrågan via e-post med informationen som begärs nedan och vi skickar dig information om hur du skickar returposterna tillbaka för återbetalning eller utbyte, vanligtvis inom 24-48 timmar.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.krukmakarenscafe.se