www.krukmakarenscafe.se
Valutor:
billiga damskor,kläder online dam,snygga väskor,höga boots dam,fina klänningar rea
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


SÄKERHET

Vi använder sitt bästa för att se till att dina personuppgifter är konfidentiella.

Vi använder säker teknik enligt branschstandarder för att skydda innehållet och användarens / organisatörens integritet. All personal har skyldighet att respektera användarnas / organisatörens konfidentialitet. En konfidentialitetsplikt ingår i varje anställningsavtal för våra anställda med tillgång till personuppgifter.

Vi tar dock inget ansvar för obehörig åtkomst till något innehåll. Internet är inte ett säkert medium, och respekten för privatlivet kan inte garanteras när information överförs. E-postadresser på internet och på webbplatser utsätts för avlyssning, intrång och obehörig åtkomst. Information som skickas eller mottas på Internet är inte generellt säker, och vi kan inte och lämnar ingen deklaration, garanti eller löfte om avlyssning av användarens / arrangörens personliga, ekonomiska eller andra uppgifter. Vi SKALL inte hållas ansvariga för skador som användaren / arrangören kan lida efter att ha överfört någon information från eller till webbplatsen eller i samband med den. All information som skickas via webbplatsen skickas på användarens / arrangörens egen risk.

Som anges i användarvillkoren på webbplatsen är dina inloggningsuppgifter konfidentiella och du får inte avslöja denna inloggningsinformation till andra. Du kan inte hålla oAKLEY ansvarig för offentliggörandet av dina inloggningsuppgifter eller någon konsekvens av detta upplysande, om du avslöjar dina inloggningsuppgifter till någon tredje part.

7. Ändring av sekretesspolicyen

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra eller ändra denna sekretesspolicy. Eventuella ändringar eller ändringar kommer att gälla vid vår inlägg samma på webbplatsen. Fortsatt användning av dig av sajten efter att vi har lagt upp en uppdaterad version av sekretesspolicyen innebär att ditt samtycke till sekretesspolicyen ändras eller ändras. Det är därför viktigt att du regelbundet läser denna sekretesspolicy för att säkerställa att du är fullt medveten om eventuella ändringar som kan göras till dem.

8. GÄLLANDE LAGEN

Den nuvarande sekretesspolicy är en del av användarvillkoren på webbplatsen, och som sådan kommer den att styras av fransk rätt och tolkas enligt fransk rätt utan att ta hänsyn till principer om lagkonflikt.

Eventuella tvist som härrör från eller i samband med denna sekretesspolicy ska överlämnas till de franska domstolarnas exklusiva behörighet i Paris, Frankrike.

9. KONTAKTA

För frågor om denna sekretesspolicy, andra policyer för webbplatsen eller hur du använder webbplatsen, kontakta oss

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.krukmakarenscafe.se